Inzicht in jouw team.

Maak een wereldreis met je team en leer elkaar beter te begrijpen.

Goed samenwerken in een team is niet vanzelfsprekend.

Iedereen heeft een eigen perceptie op de wereld en dit kan in de communicatie met elkaar voor onbegrip zorgen.

Om de verschillen tussen elk individu inzichtelijk te maken zetten we iedereen letterlijk op de kaart. Aan de hand van een vooraf ingevulde vragenlijst ontvangt iedereen zijn personal map.

Hierop kan je steden vinden die passen bij jouw gedrag en het geeft ook inzicht in hoe anderen naar je kijken en waar je uitdagingen liggen.

Krijg als team inzicht in de emotionele intelligentie van elkaar.

Het EQ-i 2.0 Teamrapport kan worden gebruikt bij het zoeken naar inzichten in de sterke punten van een groep en de gebieden waar de groep effectiever kan zijn. Het EQ-i 2.0 Groepsrapport combineert de scores van individuen op een manier die interpretatie op groep- of teamniveau mogelijk maakt.

Als je in een organisatie werkt, is het belangrijk om je bewust te zijn van de impact van je acties op collega’s. Het EQ 360-rapport biedt een diepgaande analyse door:

Degenen die met een persoon werken en deze persoonlijk kennen feedback geven om een 360 graden beeld te krijgen van zijn of haar effectiviteit en EQ-competenties. Dit rapport kan worden gebruikt voor resultaten die specifiek zijn voor een werkplekcontext, waardoor loopbaan- en organisatieontwikkeling mogelijk wordt. Het identificeert blinde vlekken, sterke punten en ontwikkelingsmogelijkheden in de werkplaats.

Reisgids teamreis