Wat vinden onze cliënten van ons?

Lees wat cliënten over ons te zeggen hebben en kom erachter of Buro Y jou ook kan helpen!

"Alles viel rustig op zijn plek"

In 2021 heb ik de hulp van Daisy ingeroepen. Als iemand die onbevooroordeeld was en buiten de situatie stond waarin ik mij bevond, was het prettig met haar te sparren.

Mijn hoofd liep op dat moment over van alle zaken die er werk gerelateerd op me afkwamen. Daisy wist door te spiegelen en bepaalde zaken als een ui af te pellen, zaken inzichtelijker op tafel te krijgen.

Hierdoor werd mijn inzicht verlegd en creëerde dit nieuwe ruimte in mijn hoofd, om zaken anders te bekijken. Ze gaf daarbij geen waarde oordeel, maar zette mij aan het denken. Alsof de lakens in mijn bovenkamer werden opgeschud en daarna alles weer rustig op zijn plek viel.

– Managing director in de logistiek

"Ze heeft me in mijn kracht gezet"

Twee jaar geleden heb ik met Daisy een intensief traject doorlopen. Door fysieke klachten liep ik vast, ook mentaal. 

Door Daisy haar warme persoonlijkheid kon ik me blootgeven; ze is in staat om tot de echte kern te komen. Door spiegelen, luisteren en haar kennis en ervaring heeft ze mij echt in mijn kracht gezet. 

– Zorgcoördinator in de 24-uurs zorg

"Daisy weet de juiste vragen te stellen"

Daisy heeft ons team geholpen om stap voor stap de weg naar meer professioneel werken te zetten. Ze is in staat een team mee op reis te nemen; bij elk station wordt gestopt. 

Daisy weet steeds de juiste vragen te stellen waardoor het team in de breedste zin van het woord alles op tafel mag leggen. Door haar expertise en ervaring laat ze het team de vraagstukken vanuit verschillende perspectieven vormgeven en verbinden.

– Manager in de zorg