Wat vinden onze cliënten van ons?

Lees wat cliënten over ons te zeggen hebben en kom erachter of Buro Y jou ook kan helpen!

"Daisy heeft mij persoonlijk gecoacht, maar ook ondersteuning voor ons gehele team geboden"

Daisy kan ik typeren als een rustige, doortastende coach. Haar vriendelijke en kalme uitstraling zorgde ervoor dat ik me direct op mijn gemak voelde. Daisy heeft mij persoonlijk gecoacht, maar ook ondersteuning voor ons gehele team geboden. Wat ik aan Daisy erg knap vind, is dat zij snel de situatie kan doorzien en een inschatting kan maken van wat er nodig is om vooruit te komen. Daisy komt niet met het antwoord, maar geeft je ruimte om zelf tot waardevolle inzichten te komen. Daisy deinst niet terug van een ingewikkelde klus, maar lijkt hier juist energie van te krijgen. Al met al een heel fijn mens, en een top-coach! – Een professional in de Zorg

"Ze heeft me in mijn kracht gezet"

Twee jaar geleden heb ik met Daisy een intensief traject doorlopen. Door fysieke klachten liep ik vast, ook mentaal. 

Door Daisy haar warme persoonlijkheid kon ik me blootgeven; ze is in staat om tot de echte kern te komen. Door spiegelen, luisteren en haar kennis en ervaring heeft ze mij echt in mijn kracht gezet. 

– Zorgcoördinator in de 24-uurs zorg

"Daisy weet de juiste vragen te stellen"

Daisy heeft ons team geholpen om stap voor stap de weg naar meer professioneel werken te zetten. Ze is in staat een team mee op reis te nemen; bij elk station wordt gestopt. 

Daisy weet steeds de juiste vragen te stellen waardoor het team in de breedste zin van het woord alles op tafel mag leggen. Door haar expertise en ervaring laat ze het team de vraagstukken vanuit verschillende perspectieven vormgeven en verbinden.

– Manager in de zorg

"Ik voel meer ruimte om mijzelf tot de ander te kunnen verhouden"

Samen met Daisy heb ik een boeiend proces doorgelopen. De inzet van de verschillende methodieken (EQ-i, MapsTell en SOSIE) hebben mij geholpen om vanuit andere perspectieven naar mijzelf en mijn drijfveren/ overtuigingen te kijken. Door letterlijk op die grote wereldkaart te gaan staan maakte dat het niet alleen bij woorden/ taal is gebleven. 

Het voelen en beleven hebben mij geholpen om mijn patronen tot bepaalde menstypes te duiden. Vervolgens ben ik, door te experimenteren, tot nieuw gedrag gekomen. Ik voel meer ruimte om mijzelf tot de ander te kunnen verhouden. Ik heb meer keuze en invloed waardoor ik minder het gevoel heb dat zaken mij overkomen.

– Een professional in de Zorg

"Alles viel rustig op zijn plek"

In 2021 heb ik de hulp van Daisy ingeroepen. Als iemand die onbevooroordeeld was en buiten de situatie stond waarin ik mij bevond, was het prettig met haar te sparren.

Mijn hoofd liep op dat moment over van alle zaken die er werk gerelateerd op me afkwamen. Daisy wist door te spiegelen en bepaalde zaken als een ui af te pellen, zaken inzichtelijker op tafel te krijgen.

Hierdoor werd mijn inzicht verlegd en creëerde dit nieuwe ruimte in mijn hoofd, om zaken anders te bekijken. Ze gaf daarbij geen waarde oordeel, maar zette mij aan het denken. Alsof de lakens in mijn bovenkamer werden opgeschud en daarna alles weer rustig op zijn plek viel.

– Managing director in de logistiek

"Ze voelt zich sterker en straalt dat ook uit"

Mijn medewerker heeft meer vertrouwen in zichzelf gekregen. Ik merk dat met name omdat mijn medewerker mij veel minder vaak belt en minder onzeker is. Dankzij inzicht in haar eigen gedrag kan ze ook werken aan haar eigen professionele identiteit. Ze voelt zich sterker en straalt dat ook uit. Ik zie een groot verschil met de periode voor de coaching. Het is nu zaak om door te pakken en de kennis opgedaan in de coaching haar verder eigen te maken. Er is al groei te zien, en daar mag ze trots op zijn!

– Directeur van een grote zorginstelling